Notícia

Convocat el VIII Premi Josep M. Planes d'investigació periodística

El termini es perllonga fins al 13 de desembre de 2020

Foto

El premi Josep Maria Planes té per objectiu reivindicar el periodisme d’investigació i mantenir viu el llegat i la memòria del manresà, pioner en el periodisme d’investigació a Catalunya (1907-1936). El guardó és convocat per l’Ajuntament de Manresa i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i es lliurarà el 31 de gener de 2021.

El VIII Premi Josep M. Planes distingirà el millor treball d’investigació, de denúncia o de sàtira publicat o emès en català entre el gener del 2019 i el novembre de 2020. Els periodistes i mitjans de comunicació que vulguin optar al premi podran enviar els treballs candidats a l’adreça de correu electrònic premisplanes@periodistes.cat des del 21 de setembre fins al 13 de desembre de 2020. Alhora, es constituiran unes comissions seleccionadores formades per periodistes i persones del món de la comunicació de les diferents demarcacions territorials del Col·legi de Periodistes -Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Terres de l’Ebre i Catalunya Central- que també proposaran treballs. 

Un jurat qualificat, format per destacades personalitats del món de la comunicació, decidirà la candidatura guanyadora.El premi tindrà una dotació econòmica de 1.000 euros. 

bases-viii-premi-josep-m-planes.pdf

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte