Notícia

Tornen els cursos del SDE de forma gratuïta per fer-se online

A partir del 17 de setembre

Foto

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de la Generalitat ratifica l'èxit dels cursos que var dur a terme de forma online des que la pandèmia va fer inviable la forma presencial. Per aquesta raó i coincidint amb l'inici de curs tornen les formacions. A partir del 17 de setembre aquests són els cursos disponibles.

 • La monetització de continguts digitals
 • 17 set  12:00-13:00   En el marc de les activitats professionals del MMVV. L’impacte de la crisi de la COVID-19 ha provocat un nou gir, que afectarà, sens dubte, tant les demandes dels usuaris com els formats i els continguts de la indústria musical en l’entorn digital.
   
 • Com hauria de ser el lloc web d’una empresa cultural
 •  18 set  10:00-12:00   Taller especialment rellevant per a les empreses que estan pensant a renovar el seu lloc web durant el 2020. Donarem a conèixer a les empreses culturals les característiques i necessitats que han de tenir en compte a l'hora de crear o actualitzar el seu lloc Web. Veurem solucions als principals problemes que els emprenedors i les empreses es troben en iniciar un projecte Web.
   
 • Gestió de crisis en xarxes socials
 •  21 set  10:00-12:00   Les xarxes socials són la millor eina per promocionar i posicionar la nostra empresa, però també provoquen una exposició i una susceptibilitat als errors i a la mala praxi que poden comportar greuges per a la nostra imatge. En aquest curs donarem eines per minimitzar errades o desactivar crítiques, tinguin el to que tinguin.
   
 • Google Ads I (SEM)
 • 29 set  10:00-12:00  Alguns pensen que aquesta eina publicitària només és per als que venen productes d’alt consum, però realment és una eina molt estratègica per dur a terme accions locals i mòbils, i a qualsevol país del món! En aquest taller aprendrem com una empresa cultural pot treure el màxim profit de Google Ads, planificant i construint campanyes de manera pràctica.

Consulteu tota a informació i la resta de cursos al següent enllaç.

 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2020

Avís legal

Contacte