Notícia

Facebook canvia de nou el seu algoritme en la mostra de pàgines

Prioritzarà encara més les notíciesi grups que més interessen als usuaris

Foto

El vent del canvi arriba per a la xarxa social de Mark Zuckerberg: Facebook canvia el seu algoritme (una vegada més) a fi de mostrar als seus usuaris aquelles pàgines i grups que són més del seu grat.

Les dures crítiques sobre la desinformació i la polèmica que ha fuetejat a la xarxa social van fer que Facebook canviés el seu algoritme fa poc més d'un any. En aquella ocasió el canvi estava enfocat en prioritzar les publicacions d'amics per sobre de les pàgines i grups, amb l'objectiu de crear “interaccions valuoses” entre els seus usuaris.

Això pel que sembla no va ser suficient, ja que el novembre de l'any passat es va informar un nou canvi en l'algoritme de Facebook, en aquesta ocasió el seu esforç es va encaminar a combatre el clickbaiting: aquelles publicacions que no violen les seves regles, però que causen polèmica i són tendencioses, i va decidir degradar aquest tipus de continguts «límit», donant preferència a publicacions de més qualitat.

Ara Facebook canvia el seu algoritme novament, i ha anunciat que prioritzarà les pàgines i publicacions que més els interessen als seus usuaris. Més informació en aquest enllaç a marketing4ecommerce.net

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte