Notícia

Taller d'Stories d'Instagram de la Generalitat el proper dijous 2 de juliol

Cal fer la inscripció prèvia al web del SDE

Foto

El Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat organitza el proper dijous 2 de juliol un Taller d'Stories. Es tracta de la sessió que es va organitzar el passat mes de juny i que ara es repeteix.

Taller

Les Stories són imprescindibles en la nostra estratègia a Instagram. Són claus per a crear comunitat i fidelitzar clientela. En aquesta formació donarem les eines per crear una estratègia comunicativa per les stories.  Veurem quins continguts publicar i com adaptar-los a la situació que estem vivint. Donarem trucs per crear stories atractives,  aprendrem totes les possibilitats creatives que ens ofereix l’eina i descobrirem com les stories ens poden ajudar a crear vincles amb el nostre públic i fidelitzar-lo.

Sessió dirigida a totes persones professionals, empreses i institucions interessades en màrqueting i comunicació.

Formadora

Mònica Urrútia | MAJASCA

Experta en comunicació, xarxes socials i fotografia. Dinamitzadora de comunitats i creació d’estratègies digitals. Ha estat formadora a la Direcció General de Comunicació del Govern de la Generalitat. Formadora al Cibernàrium i en diversos programes de Barcelona Activa com ara Obert al Futur, orientat al petit comerç. Imparteix cursos en diversos ajuntaments i col·labora amb pimes en la creació de plans de comunicació en xarxes socials i formacions personalitzades a l’empresa.

Teniu tota la informació al següent enllaç.

 

 

 

 

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte