Notícia

L'ACPC allarga el termini de presentació als Premis Premsa Comarcal fins al 5 de juliol

Els premis es lliuraran a l’assemblea i congrés de setembre o octubre

Foto

Benvolgudes i benvolguts,

Des de l'ACPC sabem que a causa de la crisi de la COVID-19 molts dels nostres editors han vist greument alterada la seva activitat, i per això hem decidit ampliar novament el termini de presentació als Premis Premsa Comarcal fins el dimecres  5 de juliol, de manera que totes les editores i editors tinguin temps de poder presentar les seves propostes. L'anterior data de presentació finalitzava el 15 de juny.

Per això mateix us encoratgem a que participeu en aquesta convocatòria que per a l'entitat és tant important. Us recordem que els Premis es lliuraran en el dinar de cloenda de l’Assemblea i Congrés que celebrarem el mes de setembre o octubre.

Tot seguit us reproduïm la convocatòria perquè la tingueu present:

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, amb el patrocini d’Endesa i el suport de la Generalitat de Catalunya, convoca la novena edició dels Premis Premsa Comarcal, destinats a destacar el treball del nostre col·lectiu.

En aquesta novena edició dels Premis Premsa Comarcal s'atorgaran els guardons següents:

  1. Premi a les tres Millors portades en format paper del 2019, segons periodicitat:
  • Premi a la Millor Portada de diaris, bisetmanals i setmanals
  • Premi a la Millor Portada de quinzenals i mensuals
  • Premi a la Millor Portada de bimestrals i trimestrals
  1. Premi al millor digital, per la seva innovació i creativitat.
  2. Reconeixement a la persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional a la Premsa Comarcal catalana all llarg de la seva història.
  3. Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 i 75 anys des de la celebració de l’anterior assemblea de l’entitat (8 de juny de 2019) i la celebració de la 38a assemblea de la Premsa Local i Comarcal (6 de juny de 2020).

La participació en aquests premis és lliure, però ens agradaria poder comptar amb el màxim de participants. Creiem que, a banda d’oferir uns guardons prou atractius, la difusió que farem d’aquesta convocatòria i dels treballs guanyadors reforçarà la posada en valor de la Premsa Comarcal a Catalunya.

Podeu descarregar les bases senceres en aquest enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte