Notícia

Una trentena de periodistes participen al curs de l'ACPC 'SEO per a mitjans'

Es va dur a terme on line el dijous 27 de maig

Foto

Bona acollida del nou curs on line organitzat per l'ACPC per als seus associats. Una trentena de periodistes dels mitjans de Premsa Comarcal van participar el passat dimecres 27 de maig a la formació  que duia el títol “Formació bàsica SEO per a mitjans” i que va anar a càrrec de Xavier Jiménez, de l’empresa Only Media Web. 

La formació es va dur a terme a través de la plataforma Zoom i es va poder seguir des de diversos punts de la geografia catalana.  Des de les 9.30 del mati i fins a les 14.30 el temari va incloure aspectes com el coneixement dels cercadors i algoritmes, així com llegendes urbanes o per què és important treballar el SEO. Es va fer un resum de les principals eines gratuïtes i de pagament; es va ensenyar a optimitzar una web, i es van mostrar diverses estratègies de SEO extern, entre d'altres coses. També va haver-hi un torn de preguntes on els associats van poder comentar aspectes concrets de les seves capçaleres. 

Aquesta formació va ser gratuïta per als associats de Premsa Comarcal, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i cal emmarcar-la dins de les moltes activitats que des de l'ACPC es duen a terme per millorar les capacitats de les capçaleres associades.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte