Notícia

Juan Cal, de Grup Segre, parla del pirateig de continguts protegits

El director executiu participa en una conferència online de l''ICAB

Foto

Durant la crisi del COVID-19 s'ha produït una difusió descontrolada de continguts protegits per les xarxes. Advocats i empreses afectades van explicar les seves experiències a la conferència online 'Drets d'autor, pirateria i COVID-19', organitada per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Hi van participar com a ponents Juan Cal, director Executiu de Grup Segre; Eva Faustino, advocada i Directora Gerent d'Apecat; Gerard de Lucas, advocat; i Joan Sala Torrent, director de Comanegra, i vicepresident d'Editors.

La trobada va ser moderada per Marta Insúa, advocada i presidenta de la Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge de l'ICAB.

El director excutiu del Grup Segre va explicar que al mitjà lleidatà es troben amb tres grans tipologies de pirateria: el dret de cita en fotografies o vídeos, lectors que comparteixen en grup els PDF de les edicions que s'editen a Espanya, i l'elaboració de dossiers de comunicació compartides per empreses entre els seus treballadors" .

"Hi ha una idea generalitzada de que cap contingut trobat a Internet està protegit, i es creu que tot és lliure i que tot es pot compartir. Els productors de continguts hem estat els grans perdedors", va afegir Cal.

Els vídeos de les conferències de l'ICAB

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte