Notícia

Trobada virtual amb Antoni Comín i Clara Ponsatí, eurodiputats

El pròxim dimarts 26 de maig a les 10:00h amb pediodistes col·legiats

Foto

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Periodistes Europeus (APEC) amb el suport de l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el pròxim dimarts 26 de maig  a les 10:00h una trobada virtual amb Antoni Comín i Clara Ponsatí, membres no inscrits. La moderació anirà a càrrec de Marc Vidal, vicepresident de l'APEC. Per accedir a l'activitat, cal confirmar inscripció a través d'aquest enllaç.

Comín és membre de la comissió de Desenvolupament i suplent de la comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària. És membre de la delegació per les relacions amb Austràlia i Nova Zelanda, suplent a la delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Mèxic i a la de l’Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana.

Ponsatí és membre de la comissió d’Indústria, Recerca i Energia i suplent a les comissions d’Afers Econòmics i Monetaris i a la de Mercat Interior i Protecció del Consumidor. També és suplent a les delegacions a la Comissió Parlamentària d’Estabilització i Associació UE-Sèrbia, per les Relacions amb la República Federativa del Brasil i a l’Assemblea Parlamentària Paritària ACP-UE.

En aquesta trobada es continuarà amb la ronda de trobades telemàtiques amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura (2019-2024). 


Més informació i inscripcions

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte