Notícia

Curs on-line de la Generalitat d'Analítica Web el 21 i el 26 de maig

Per aprendre a fer servir Google Analytics

Foto

El Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat proposa un curs d'Analítica web gratuit i en línia dividit en 2 sessions, el 21 i el 26 de maig (de 10h a 12h).

Definició: Google Analytics, ja és l'eina d'analítica més utilitzada en la indústria cultural. Sense informació de com actuen els nostres usuaris, es fa impossible determinar estratègies i futures accions digitals, per anar millorant el nostre retorn d’inversió (ROI).

PROGRAMA:

  • 1. Configuració inicial.
    • Visió general del funcionament i estructura d’Analytics. Configuració de les propietats i les vistes. Accés al compte demo.
  • 2. Navegació per les opcions generals.
    • Repàs i característiques principals de les dimensions i mètriques de l’audiència, adquisició, comportament, i conversions.
  • 3. Definició d'objectius i conversions.
    • Com definir objectius clars, que funcionin, per mesurar el retorn de les accions de màrqueting digital.
  • 4. Introducció a la configuració dels segments.
    • Com seccionar les dades de Google Analytics, fer proves, i obtenir resultats mesurables.

Per treballar la tècnica és millor ordinador que no tableta o mòbil. Cal disposar d’accés a Google Analytics d’una Web (preferiblement en versió administrador). El dimecres dia 20, les persones inscrites rebran les instruccions per accedir a la formació online. Obertura d'inscripcions dimecres 20/05 a les 10h.

Formador: Víctor de Francisco @victordf. Llicenciat en Ciències Empresarials, especialitat de Management Internacional; màster en Finances, i màster en Internet Management per l’Institut Català de Tecnologia (ICT). És professor de cursos i seminaris de comerç internacional i màrqueting internacional relacionats amb el món d’internet en més de 30 organismes.

Curs aquí: https://sde.cultura.gencat.cat/cultura/analitica-web_ad_3417_index.html

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte