Notícia

Nou servei del Col·legi per a rodes de premsa online

Disposen una plataforma amb l’assistència tècnica necessària

Foto

Amb la crisi del coronavirus COVID-19 ens hem vist obligats a confinar-nos a casa. Això ha provocat que tot tipus d’organisme, institució, entitat o empresa, des de la més gran a la més petita, hagin vist reduïdes les seves capacitats informatives. En molts casos ens hem acostumat a recórrer a vídeos casolans de dubtosa qualitat, que no serveixen per emetre a les televisions, o a les tradicionals notes de premsa que tampoc garanteixen el contacte directe amb els periodistes i els mitjans de comunicació.

Per aquest motiu el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha posat en marxa un nou servei que consisteix en posar a disposició una plataforma que permet convertir-se en una sala de premsa virtual. Aquest servei s'acompanya de l'assistència tècnica necessaria per a monitoritzar i garantir la transmissió, i es pot complementar amb els serveis d'un periodista que faci les tasques de coordinació.

Per conèixer més detalls d’aquest servei,rebre més informació demanar un pressupost, podeu adreçar-vos a reservasales@periodistes.cat


Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte