Notícia

El diari 'Segre' reafirma el lideratge a Lleida i suma 71.000 lectors

Triplica els lectors de ‘La Vanguardia’, el seu competidor a la província

Foto

La primera onada de l’any sobre resultats d’audiències de l’Estudi General de Mitjans (EGM) ha tornat a posar de manifest l’indiscutible lideratge de 'Segre' a les comarques lleidatanes, amb més del triple de seguidors que el seu immediat competidor en premsa escrita d’informació general.

Així, l’estudi xifra en 71.000 els lectors totals del diari a Espanya, 70.000 en el conjunt de Catalunya i 67.000 a les comarques de Ponent. Per això, se situa en primera posició a les comarques lleidatanes, molt lluny de 'La Vanguardia', en segon lloc amb 21.000 lectors. La resta de diaris estan a gran distància quant a seguidors i continuen la relació 'El Periódico' (13.000), 'El País' (5.000), l’'Ara' (5.000), 'el Punt Avui' (2.000) i 'El Mundo', aquest últim amb mil lectors a la província.

El baròmetre de l’EGM, que engloba dades del període comprès entre l’abril del 2019 i el mes de març passat, també constata que 'Segre' es manté en la setena posició del rànquing de Catalunya, la mateixa que ocupava l’anterior onada. I ho fa gràcies a situar-se molt al davant d’altres diaris regionals com el 'Diari de Girona' i 'el Regió7', amb 32.000 i 28.000 lectors respectivament, davant els 70.000 de 'Segre' en el conjunt de les quatre províncies catalanes. Aquesta xifra suposa només cinc mil menys que el Diari de Tarragona, que ocupa la sisena posició. Pel que fa a la classificació estatal, 'Segre' ocupa el lloc quaranta.

Destaquen també les dades d’audiència del suplement dominical Lectura, que ha anat augmentant progressivament el nombre de seguidors i assoleix en aquest moment els 9.000 lectors setmanals. Així mateix, respecte al perfil del lector, el majoritari és el d’un home major de seixanta-cinc anys, casat i d’una classe social mitjana. Gairebé el 37 per cent resideix a Lleida ciutat.
 

Font: Segre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte