Notícia

COMUNICAT: L'ACPC al costat dels seus editors en aquests temps difícils

Aquest abril es pagarà la subvenció a les publicacions corresponent al 2019

Foto

COMUNICAT:

Benvolguda, benvolgut

Malgrat estar confinats cada un a casa seva, des de l’ACPC continuem teletreballant perquè les coses funcionin i poder minimitzar, dins la mesura del possible, els efectes que aquesta pandèmia tindrà en les nostres publicacions. És en moments com aquests que volem estar a prop teu, i que l’orgull de ser Premsa Comarcal, sigui més present que mai per ajudar-te

Dimarts passat t’enviàvem un comunicat fet des de la Federació Revistes, Premsa Comarcal i Local, i digitals, juntament amb l’APPEC i el Col·legi de Periodistes de Catalunya, on demanàvem a les administracions, Generalitat i Govern Central, un seguit de mesures per pal·liar la situació.

Des de la Generalitat s’ha reaccionat informant que aquest mes d’abril és pagarà la subvenció a les publicacions, corresponent a l’any passat. I, des de la Secretaria de Comunicació i Atenció Ciutadana, estan intensificant i accelerant campanyes de publicitat, per a les nostres publicacions, en paper i digital, que no deixen de ser un ajut al nostre treball.

Posem a la vostra disposició, com sempre hem fet, i ara més que mai, els correus electrònics de l’entitat perquè pugueu rebre el suport que necessiteu. Indiqueu-nos quina es la vostra consulta i, com ja molts heu comprovat, ràpidament ens posem en contacte amb vosaltres per parlar-ho.

No dubtis en expressar i comunicar quina es la teva necessitat que des de Premsa Comarcal et donarem un cop de ma.

Una abraçada

 

Francesc Fàbregas,

President de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, ACPC

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte