Notícia

La Veu de l'Anoia no surt en paper a causa de la pandèmia

Us reproduïm l'editorial del mitjà digital

Foto

La Veu de l'Anoia, associat a l'ACPC i amb seu  una de les comarques més afectades per la crisi sanitària, no surt en paper a causa de la pandèmia. Us reproduïm l'editorial del mitjà digital:

"En aquesta situació tan especial que està vivint a l’Anoia hem decidit que aquesta setmana no surti l’edició en paper. Prenem aquesta mesura amb responsabilitat, sent conscients de què ho fem com un servei més a la comunitat a la que servim.

El periòdic de la darrera setmana no va poder arribar als punts de venda perquè les autoritats havien establert un confinament, que altres mitjans podien travessar, però que era expressament insalvable pel nostre, malgrat la nostra insistència reclamant el mateix que es permetia a la resta. Quan finalment vàrem poder passar, molts dels nostres distribuïdors ja havien adaptat horaris i dies d’obertura i tots els nostres lectors varen rebre’l amb retard.

Durant aquesta setmana les coses han canviat poc. Malgrat estem convençuts de ser un servei bàsic, les peticions fetes a les administracions no han aclarit que se’ns permeti arribar als nostres lectors amb les condicions de sempre. Som conscients de l’excepcionalitat del moment i el nostre deure vers la societat, lectors, anunciants i distribuïdors, la qual cosa ens aconsella contribuir al sacrifici a que ens sotmet el confinament.

Per això hem reforçat la nostra presència digital, utilitzant tots els mecanismes tècnics que avui permeten les noves tecnologies i les xarxes socials. Diàriament hem canalitzat totes les informacions i comunicats que les autoritats i entitats fan a la ciutadania. També hem procurat incorporar els espais habituals que oferim en les edicions de paper, com entrevistes i articles d’opinió. Seguim estant al costat d’una comarca que batega, encara que sigui de forma alentida per les circumstàncies.

Esperem que aquest sigui un parèntesis curt i que aviat puguem estar de nou a casa vostra. La Veu és el vehicle de molts ciutadans, anunciants, treballadors i entitats per fer sentir la seva i per escoltar la dels altres. Esperem que aviat podeu tornar a tenir el periòdic a les vostres mans. Entretant utilitzarem a fons els mitjans digitals. No és el mateix, però és un succedani acceptable en situacions especials com aquesta.

Avui dijous, l’alcalde d’Igualada reclamava al govern de l’estat mesures clares. La gent de l’Anoia està fent un sacrifici enorme i la Conca d’Òdena segueix sent l’única zona especialment confinada de tot l’estat. I la seva gent vol respostes a molts dels interrogants i incongruències que ens afecten. La nostra obligació és informar. Ho fem i ho seguirem fent, malgrat les dificultats".

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte