Notícia

SomGarrigues substitueix l'edició en paper per un especial en digital

Us el podeu descarregar a dins de l'article

Foto

La publicació associada Som Garrigues, en motiu de que juntament amb Tot Sport cancel·la les edicions en paper i treu un especial en digital amb aquest comunicat:

"Avui havia de sortir un nou número en paper del periòdic quinzenal SomGarrigues, però hem decidit substituir-lo per una edició especial de 20 pàgines, únicament en digital i oberta a tothom, sobre com es viu a la comarca l'excepcionalitat que travessem.

La distribució que fem habitualment a cada un dels 34 pobles de la comarca, a punts de venda i a domicilis de subscriptors, implicava un contacte físic amb desenes de persones que, en les circumstàncies actuals, hem preferit evitar. Tampoc hem tret la revista SomEsports que tocava, tenint en compte la suspensió de tota activitat esportiva pública, tornejos i competicions.

Des de divendres passat la plantilla del Som treballa des de casa. Ens hem pres seriosament el confinament i no volem posar en risc més gent del compte. Us animem, doncs, a llegir i fer córrer aquesta edició!

Recordeu que a través del nostre web us podeu fer subscriptors molt fàcilment i ajudar a enfortir el mitjà de comunicació de la comarca. Gràcies!"

Edició en PDF de Som Garrigues.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte