Notícia

La revista setsetset va celebrar el seu 30 aniversari en la Nit dels Sets

La Nit dels SETS homenatja els paradistes del Mercat d'Esparreguera

Foto

La revista associada a l'ACPC setsetset (777 comunica) d'Esparreguera, celebrava el seu 30 aniversari en el marc de la NIT DELS SETS, reconeixements que anualment, per Santa Eulàlia, Festa Major d'Hivern, el consell executiu de la revista atorga a una Entitat, una Activitat, un Personatge i a la Trajectòria. La sala de Can Pasqual, plena de gom a gom, aplaudia als qui van rebre els SETS. 

El SET a l'Activitat va ser per a Crucificades World Race, una proposta innovadora, que combina l’esport i la tradició, en un esdeveniment totalment trencador creat del no-res per trencar la monotonia de l’hivern esparreguerí i omplir de sentit la FiraPassió.

El SET a l'Entitat va ser per a l'Associació Beques Lola Lizeran, l'associació liderada per Andreu Sitjar és trampolí per a molts futurs professionals de les arts escèniques: actrius, actors, directores, dramaturgs, ballarines, músics...

El SET al Personatge va ser per a Francesc Ribera Cortadella, actor, director i activista ha desenvolupat una tasca important tant organitzant l’espai físic com actualitzant l’equipament, ha gestionat el teatre i ha tingut cura d’actors directors, companyies i espectadors del Patronat.

A més , en una nit tan especial el setsetset va retre homenatge als Paradistes del Mercat d'Esparreguera, que aquest any tancarà les portes després de més de 100 anys oferint el seu servei i dedicació. Una vintena de paradistes varen recollir en nom de tots, els d'avui i els primers a obrir una parada al mercat, el reconeixement que els hi feia la revista amb emoció i una mica de tristesa per l'imminent tancament.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte