Notícia

María Luisa Martínez Gistau revalida la presidència en Dircom Catalunya

Anteriorment va treballar en l'agència Llorente & Cuenca

Foto

María Luisa Martínez Gistau, directora executiva de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC de CaixaBank, serà proclamada presidenta de Dircom Catalunya a l'Assemblea Electoral de l'11 de febrer. Expirat el termini, l'actual presidenta és l'única candidatura presentada a les eleccions. Per tant, liderarà l'organització durant quatre anys més.

Acompanyaran María Luisa Martínez Gistau a la Junta Directiva Fede Segarra (Damm), Mª José Isern (Anticipa Real Estate), Marc Gómez (CriteriaCaixa), David Coral (BBDO), Natalia Berenguer (Danone), Jordi Romañach (El Corte Inglés) i Carme Miró (Apple Tree Communications).

María Luisa Martínez Gistau és llicenciada en Història Contemporània i en Ciències de la Informació, Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​també compta amb un Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) de l'IESE. Des de març de 2016 és presidenta de l'Associació de Directius de Comunicació de Catalunya.

Martínez arribà a la Caixa el 2001 per dirigir el Gabinet de Premsa i des d'aquí ha exercit bona part de la seva trajectòria laboral. Anteriorment va treballar en l'agència Llorente & Cuenca, en la qual va acabar dirigint l'oficina de Barcelona. Tota la seva experiència professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de la gestió de la comunicació corporativa.És aficionada a la música, havent cursat estudis oficials de piano, així com la lectura, al cinema i l'esport.

Font: Infoperiodistas.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte