Notícia

El Premi Mila de Periodisme compta amb 24 treballs candidats

El guardó reconeix el foment de les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits

Foto

El 13è Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida ha fet l’obertura dels treballs que opten al guardó. En aquesta tretzena edició, opten al premi 24 treballs: 8 en la categoria de premsa escrita, 4 en la de fotoperiodisme, 6 en la de mitjans digitals i 6 en la d’audiovisual. 

Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2019 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la darrera setmana de febrer

L’acte de lliurament de l’XIIIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 18 de març, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.
 

Font: Segre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte