Notícia

Mor el periodista de l'Ajuntament de Barcelona apunyalat a Ciutat Vella

David Caminada tenia 52 anys i era professor de la UPF

Foto

Ha mort el periodista David Caminada, el treballador de l'Ajuntament de Barcelona que aquest dilluns a la tarda va ser apunyalat al cor a tocar de la plaça de Sant Jaume, just quan sortia de la feina. El decés ha estat confirmat la seva companya via Twitter. Caminada havia estat operat d'urgència a l'Hospital Clínic, on va ingressar en un estat molt greu. 

Els fets van tenir lloc més tard de les quatre de la tarda de dilluns durant un robatori violent al carrer Paradís en el qual dues altres persones van resultar ferides. Els Mossos van atribuir a l'autor de l'apunyalament dues morts més que van tenir lloc en poc més d'una hora el mateix dilluns a menys d'un quilòmetre de distància: la mort d'una dona en un pis incendiat i la d'una altra al portal del carrer Arc de Sant Vicenç, a pocs metres d'allà.

David Caminada treballava al departament de premsa del consistori barceloní, on era el responsable de l'apartat digital, i era professor de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. De 52 anys, havia estat durant anys periodista del diari Avui, on entre d'altres funcions va exercir de subcap d'Internacional.

Font: Ara.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte