Notícia

'Nació'Sant'Cugat' es va presentar en societat el passat dimecres

Amb una tertúlia amb Jaume Barberà, Marta Pessarrodona i Xavier Roig

Foto

La nova edició de NacióDigital a Sant Cugat, el NacióSantCugat, que és també associat de l'ACPC, s'ha presentat en societat aquest dimecres a les 18.30 h a la Casa de Cultura de la ciutat vallesana. L'acte de benvinguda de la nova territorial ha omplert la sala d'actes amb més d'una vuitantena persones, entre les quals s'hi trobaven diversos membres de l'arc polític municipal i nacional, així com personalitats destacades del teixit associatiu de la ciutat. La presentació del nou mitjà, de comunicació local ha tingut lloc a la sala d'actes de l'edifici i ha anat a càrrec del director de negoci de NacióDigital, Jordi Font, el subdirector del mitjà, Ferran Casas, i la periodista al capdavant de l'edició santcugatenca, Anna Mira, i ha comptat amb la presència dels consellers santcugatencs de la Generalitat Damià Calvet i Jordi Puigneró i l'alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, entre altres representants polítics i associatius.

Les primeres passes d'un periodisme de proximitat

Font ha valorat el recorregut de més de 25 anys del "periodisme de proximitat" de NacióDigital i ha apuntat: "Ja teníem edició a Sabadell, Terrassa, Rubí i finalment ara a Sant Cugat". Casas ha agraït als assistents que han vingut per donar la benvinguda a Sant Cugat del nou diari i "fer més fàcils les primeres passes a la ciutat" a un mitjà que pretén "treballar des de l'honestedat per una societat més crítica amb els seus governants i explicar la ciutat amb tots els seus matisos".

Anna Mira ha explicat que, juntament amb Sergi Baixas, estan "molt engrescats en aquest nou projecte" que també intentarà posar el focus informatiu en aquells temes que "queden tapats per l'agenda política i aportar-hi llum". Després d'una mostra de la portada del diari i el seu funcionament, Mira ha destacat que espera convertir NacióSantCugat en "un mitjà de referència a Sant Cugat" i ha promès posar-hi "tota la voluntat".

Font: Nació Sant Cugat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte