Notícia

Premis Montserrat Roig al periodisme social de Barcelona

La data límit per presentar treballs finalitza el 31 de gener

Foto

L'Ajuntament de Barcelona convoca la tercera edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona. L'objectiu dels guardons és promoure i incentivar la informació de qualitat i reconèixer la necessitat d'un periodisme més pausat que aprofundeixi en les notícies complexes. Les candidatures han d’estar relacionades amb la ciutat de Barcelona pel que fa a la temàtica tractada, el públic objectiu o el marc d’incidència. 

Les categories de l'edició d'enguany són: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística i el premi especial del jurat. Tots els treballs han d'estar publicats entre el 16 de desembre de 2018 i el 15 de desembre de 2019, mentre que els projectes sobre promoció de la investigació s'han de realitzar durant l'any 2020 i el primer trimestre del 2021. La data límit per presentar la sol·licitud és el divendres 31 de gener. 

Tots els guardons tenen una dotació econòmica, excepte el premi especial del jurat. Les categories de periodisme social i comunicació social atorgaran 8.000 euros cadascuna i el premi a la innovació repartirà 24.000 euros entre els 3 millors treballs. Les remuneracions estan subjectes a les retencions i els impostos que estableix la normativa fiscal.

Clica aquí per a més informació

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte