Notícia

L'ACPC presentarà 'Catalunyanews.cat' durant El Dia de la Premsa Comarcal

El proper divendres 13 de desembre a Barcelona

Foto

Durant la propera edició del Dia de la Premsa Comarcal, que se celebrarà el proper divendres 13 de desembre a l'Auditori del Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona, se presentarà en públic per primera vegada el portal de notícies Catalunyanews.cat, un nou i ambiciós projecte de l'ACPC per convertir la premsa comarcal en referent a Catalunya

A banda i com ja es va explicar, es comptarà amb la presència dos conferenciants estrella com l'activista Òscar Camps, i la periodista Bea Talegón.

Aquests és el programa de la jornada

  • 10.00 a 10.30 h. Inscripcions
  • 10.35 a 10.45 h. presentació a càrrec de Francesc Fàbregas Bonet, president de l’ACPC
  • 10.45 A 10.55 H, Obertura a càrrec de Miquel Gamisans, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana.
  • 10.55 a 11.25 h, Conferència ‘Ètica i periodisme’, de Bea Talegón, periodista i advocada.
  • 11.25 a 11.35 h, presentació del site Catalunyanews.Cat.
  • 11.35 a 12.05 h, conferencia ‘Open Arms, activisme i comunicació per a la defensa dels drets humans’ d’Òscar Camps, fundador d’Open Arms.
  • 12.05 h, Clausura a càrrec d’Antoni Molons, secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació.
  • 12.15 h, Brunch pel públic assistent
  • Òscar Camps Gausachs (Barcelona, 1963), és un socorrista i empresari català, conegut principalment per ser el fundador i director de Open Arms que ha aconseguit rescatar a pràcticament 60.000 persones d’una mort segura.
  • Beatriz Talegón Ramos (Madrid, 1983) és una política i jurista espanyola. Actualment és directora d'opinió del Diario 16 i publica articles per a El Plural i OkDiario. També col·labora com a tertuliana a Las mañanas de Cuatro i a Preguntes freqüents de TV3.

El Dia de la Premsa Comarcal va ser instaurat l’any 2014 per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) amb la intenció de reivindicar un model de comunicació que genera 850 llocs de treball a tot el país i compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, i que aposta per continuar creixent mantenint el seu compromís amb la informació de proximitat. En cadascuna de les edicions anteriors la jornada va aplegar més d’un centenar de professionals del món de la comunicació ja siguin mitjans, agències de publicitat, administracions, empreses o gabinets de comunicació; i va comptar amb les intervencions de reconeguts ponents com Jaume Roures, Antoni Bassas, Critobal Colon, Sor Lucia Caram, Lluís Bassat, Josep Roca o Jordi de Miquel, entre d'altres.

Descarregueu aquí el programa en PDF.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte