Notícia

Guanyadors dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 28 de novembre a la seu del Col·legi de Periodistes

Foto

El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes ha anunciat els guanyadors de l’XI edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova que s’atorguen amb una periodicitat anual. A la present edició s’han presentat i complert amb els requisits un total d’onze candidatures.

El premi a la Millor Acció Comunicativa s’ha concedit a la campanya “Catalan Pyrenees Explorer” presentada per la col·legiada Laura Font Sentís i el seu equip, de l'agència de comunicació Lymbus. El jurat ha destacat el relat i les accions circulars per aconseguir una iniciativa perdurable amb la implicació de la població local. A més, conclou que hi ha un clar esforç per mesurar els indicadors d’èxit amb molt bones mètriques i amb Kilian Jornet com a ambaixador. El jurat també destaca que és un projecte omnichannel que engloba molts àmbits de la comunicació: digital, premsa, guerrilla, carrer, participació i creació de comunitat.

El premi a la Innovació ha estat atorgat a la campanya “GosSOS” candidatura presentada per la col·legiada Eva Cervera González i Ogilvy Barcelona per a l’Ajuntament de Barcelona. El jurat ha valorat la creativitat del projecte, el bon plantejament i l’execució. També ha destacat la comunicació digital i el street màrqueting de la campanya per donar visibilitat a l’abandonament animal d’una forma diferent i posant la conscienciació, la reflexió i l’actuació com a principals objectius.

El Premi Portaveu 2019 s’ha atorgat per votació dels col·legiats/des a Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol i president de la Fundació Lluita Contra la Sida. El doctor Clotet ha assolit nombrosos avenços científics i és considerat un dels referents mundials en la recerca contra el VIH. Clotet ha estat escollit amb més d’un 40% dels vots.

Els guardons tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Els premis de l’XI edició es lliuren el pròxim dijous 28 de novembre a les 18:30h a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en el marc de la I Jornada de Comunicació Corporativa.
 

Font:Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte