Notícia

Grup Segre rep el Premi Nacional de Comunicació 2019

En la categoria de proximitat en un acte al Palau de la Generalitat

Foto

El Grup SEGRE va rebre dimecres en un acte celebrat al Palau de la Generalitat el Premi Nacional de Comunicació 2019 en la categoria de periodisme de proximitat, una distinció que suposa un nou reconeixement al mitjà de comunicació de referència i líder d’audiència a les comarques de Lleida, amb 37 anys d’història. Robert Serentill, president del Grup SEGRE, va rebre el guardó de mans del president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat pel director executiu, Juan Cal, i el director de Redacció, Santiago Costa. SEGRE va posar així l’accent lleidatà en una vetllada en la qual també es van concedir diversos guardons en categories de ràdio, televisió o publicitat, entre d’altres.

En aquest context, el president Torra va reivindicar el bon periodisme, el que “contrasta les fonts, el que és crític amb el poder i honest amb si mateix, el que pregunta i repensa, i que rectifica si és necessari, i dubta a escollir l’adjectiu final que posarà a la seua crònica”. D’aquesta manera, Torra va destacar que els premiats “representen els valors més genuïns de la comunicació”.

Després de rebre la distinció, Robert Serentill va remarcar en el seu discurs que el premi al Grup SEGRE sigui en la categoria de comunicació de proximitat perquè “aquest és l’objectiu des del nostre naixement, estar a prop de la nostra gent i ser el transmissor de les seues inquietuds”. Serentill va repassar algunes de les fites de les gairebé quatre dècades del grup de comunicació: “Els primers a fer una doble edició en català i castellà; la televisió local que dóna cobertura a tota la província; l’edició digital que permet una informació online dinàmica i permanent; i una planta d’impressió que té clients per tot el país i les comunitats veïnes.” Amb un punt crític, també es va congratular que “la nostra tasca sigui reconeguda a la capital del nostre país, on sovint no arriba l’esforç i l’empenta de les comarques”. Finalment, Serentill va afegir que aquest reconeixement “ens encoratja a seguir en la mateixa línia per aconseguir una Lleida més pròspera en una Catalunya més plena”.

MÉS INFORMACIÓ I IMATGES EN AQUEST ENLLAÇ

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte