Notícia

Atorguen el Premi Nacional de Comunicació al Grup Segre

En la categoria de periodisme de proximitat, per la xarxa de corresponsals al territori i la conversió digital

Foto

El Grup Segre ha estat distingit aquest dimarts amb un dels Premis Nacionals de Comunicació 2019, guardons creats per la Generalitat el 1999 per reconèixer cada any les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana. El jurat de la XVIII edició, presidit per la consellera de Presidència, Meritxell Budó, va atorgar al Grup Segre el guardó en la categoria de comunicació de proximitat destacant que els diversos mitjans del grup –el diari SEGRE, Lleida Televisió i el web segre.com– “converteixen la proximitat en un valor del periodisme, ja no tant per la proximitat geogràfica sinó també per la proximitat als fets, notícies i reportatges que es transmeten”.
 
El Premi Nacional de Comunicació reconeix també la trajectòria del diari Segre, que el mes passat va complir els 37 anys, i que s’ha convertit, des de fa dècades, en líder indiscutible dels mitjans de comunicació a les comarques lleidatanes. Actualment compta amb uns 80.000 lectors diaris (segons l’Estudi General de Mitjans), quatre vegades més que el seu perseguidor a Lleida, La Vanguardia.

A més, el jurat va destacar també “l’aposta del Grup Segre per mantenir una completa xarxa de corresponsals pel territori i l’adaptació als nous formats digitals”. En aquest sentit, val a destacar les delegacions que el grup de comunicació manté tant al Pirineu, a la Seu d’Urgell, com al pla, a Mollerussa per a la comarca del Pla d’Urgell i a Tàrrega, per donar cobertura a l’Urgell i la Segarra. Així mateix, ja fa deu anys que el grup va estrenar el web segre.com i el diari digital, amb un servei que en l’actualitat arriba als 4 milions de pàgines mensuals.

El president Quim Torra presidirà l’entrega dels premis el 13 de novembre al Palau de la Generalitat.


Grup Segre, el diari del qual va nàixer el setembre del 1982, és el mitjà de comunicació líder a Lleida (més informació)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte