Notícia

Tres mesos de presència del Montònec en el món digital

Amb el suport i ajuda de l'ACPC

Foto

El mitjà de Montònec de Font-Rubí ara fa tres mesos que va iniciar la seva singladura en l'entorn digital. En la seva darrera edició dedica una editorial al tema.

Editorial

"Aquest ambiciós projecte d’una associació petita com és el Montònec de Font-rubí, va començar gràcies a una iniciativa de l’ACPC  (Associació Catalana de la Premsa Comarcal) de la qual formem part des de l’inici de la revista. L’associació ens va proposar la possibilitat de crear una Web. Amb el suport i ajuda de l’ACPC, ens vam veure capaços d’afrontar el repte. Després d’un període de disseny, de proves i de formació, a primers de juny ja teníem domini propi a Internet i una WEB operativa amb l’adreça: www.montonec.cat. En aquest temps s’han publicat 45 notícies i hem passat a tenir presència també a les xarxes socials; de primer, a Twitter a @Rev_Montonec i ara també a Facebook a: Rev_Montònec de Font-rubí.

Aquesta presència digital ens permet d’informar al moment de totes aquelles notícies que per la seva immediatesa o per la seva importància no poden esperar ser recollides en la revista de paper.  Per exemple:

- La inauguració de la plaça de l’1 d’octubre.

- Les eleccions del Consell Regulador del Cava. El veí Jaume Domènech Ferré hi va ser elegit  vocal.

- La campanya de donació de sang. Aquesta ha estat la notícia amb més difusió en les xarxes socials.

El Montònec i la seva web són de Font-rubí i, per tant, també són vostres. Aquí teniu una porta oberta a tot tipus de col·laboració: des de les cartes, aportant-hi noticies i informació d’interès per publicar; o donant a conèixer les activitats de les entitats que participeu per publicar-les a la agenda; o comentant i opinant sobre les notícies... etc."

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte