Notícia

Jordi Molet, director general d'El 9 Nou, es retira

Director des de 1983 i director general des de 1990

Foto

Tal com va explicar en una missiva el mateix Jordi Molet, qui ha estat director des de 1983 i director general des de 1990 a El Nou, es jubila i deixa la feina després de trenta-nou anys a l'empresa.

Tal com escriu en la seva carta de comiat: "han estat uns anys apassionants en què, primer, des del periòdic i, després, també des dels altres mitjans del grup hem viscut i explicat tot allò que passava aprofitant la talaia privilegiada dels mitjans de proximitat. Ho hem fet mantenint-nos fidels als principis fundacionals d’EL 9 NOU, al territori i a la seva gent i sempre des de la independència periodística.

Personalment ha estat un gran honor viure aquesta llarga etapa professional al servei d’EL 9 NOU i agraeixo la immensa confiança que m’han fet els diversos consells d’administració, els professionals amb qui he treballat, els lectors, els espectadors, els oients i els anunciants. Sense aquesta confiança, la meva petita aportació a aquest projecte col·lectiu hauria estat impossible".

Els canvis a l’equip directiu d’El 9 Nou

Amb la jubilació de Jordi Molet, el grup El 9 Nou ha fet una reestructuració de la seva direcció. Així, a partir d’ara la direcció executiva del grup recaurà en Beth Codina, presidenta de Prosa, l’empresa editora d’El 9 Nou i propietària d’El 9 TV. 

Codina ha renovat la confiança en l’actual equip de direcció, però introdueix alguns canvis: la direcció editorial dels mitjans del grup recau ara en Agustí Danés, fins ara director de l’edició d’Osona i el Ripollès. Danés també es farà càrrec de la responsabilitat de CTL, empresa propietat de Prosa que presta serveis de comunicació a tercers. 

La vacant de Danés al capdavant del periòdic d’Osona i el Ripollès la cobrirà Víctor Palomar, que el setembre del 2016 va ser nomenat redactor en cap de l’edició i també responsable de l’edició digital.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte