Notícia

El setmanari El Ripollès canvia el seu disseny i amplia continguts

La primera edició de la nova etapa va ser la del 12 de setembre

Foto

El setmanari El Ripollès ha canviat el seu disseny a partir de la seva darrera edició del 12 de setembre. Tot seguit us reproduïm l'editorial que és publicava en aquest número.

"Avui el setmanari que tenen a les seves mans, és diferent, de color, de tipus de lletra i amb un disseny més modern per facilitar la lectura dels continguts que setmanalment els anem presentant amb l’actualitat que volem que sigui de tota la comarca.


Fa quinze anys que Corisa Media Grup va afegir El Ripollès, el mitjà escrit al grup de comunicació que ja disposava de la ràdio i la televisió. La finalitat era la de consolidar una plataforma d’informació multimèdia i en cas del setmanari un espai d’opinió per als diferents sectors socials i persones de la comarca. El Ripollès a més de marcar-se l’objectiu d’arribar a tota arreu, a tots els municipis i pobles que configuren la comarca, també és l’eina receptora i altaveu de tot allò que es fa a casa nostra, que no és poc. Les petites coses fan un gran bagatge informatiu on tothom s’hi ha de sentir representat.


Durant els 15 anys de presència al carrer, El Ripollès ja és el referent de cada dijous per a tots els ripollesos i déu-n’hi-do de gent de fora que per les arrels o interès volen saber i llegir allò que passa a casa nostra. Tota aquesta trajectòria ha estat gràcies a una gestió de l’empresa que s’estima i és fidel a un territori i a una gent, els nostres lectors, que han demostrat que setmana rere setmana té més acceptació. També és reconeixement a molts professionals, de diferents generacions, han fet i que fan, dia a dia, que la informació arribi a tots vostès de la manera més amplia contrastada possible. Per això, en aquesta nova etapa ampliem els reportatges, entrevistes i tots aquells temes més transcendents i que suposen més interès per a tots vostès. També des d’aquestes ratlles cal agrair als nostres anunciants, particulars, entitats i associacions que han trobat en aquest setmanari l’aparador adequat per difondre les seves accions, ofertes i iniciatives.


El Ripollès té paral·lelament la seva versió digital, El Ripollès Digital.cat, per tal que a cada moment del dia, es pugui conèixer l’actualitat de la comarca.


Esperem que amb el nou cicle que comencem avui, amb 799 números de precedent els complagui tant de forma com de continguts i així que sapiguem transmetre la il·lusió amb la que assumim nosaltres nous reptes i que també els puguem compartir amb els nostres lectors.


Gràcies per la vostra fidelitat i per molts anys!"

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte