Notícia

Visita guiada per a periodistes al Recinte Modernista Sant Pau

El pròxim dijous 26 de setembre a les 12:00h

Foto

El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza una visita guiada al Recinte Modernista Sant Pau el pròxim dijous 26 de setembre a les 12:00h. El conjunt modernista està format per edificis d'un alt valor arquitectònic i ésconsiderat com un dels més importants del món. L'arquitecte Lluís Domènech i Montaner va iniciar les obres l'any 1902 per projectar un hospital ple de bellesa, ric en ornamentació, colors i vegetació.

Originàriament, es va idear com a ciutat hospitalària, formada per 27 pavellons de maó vermell a la frontera entre l’Eixample i el Guinardó. Tots ells connectats a través d’una xarxa subterrània de passadissos de 2 quilòmetres de longitud que permetia el trasllat de malalts sense sortir a l’exterior. L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va ser declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO l'any 1997.

El recinte s'ha convertit en un dels punts d'interès turístic més visitats de la ciutat de Barcelona. Actualment, institucions internacionals de l'àmbit de la salut, la sostenibilitat i l'educació hi tenen ubicades les seves oficines. Aquestes institucions desenvolupen els seus programes, i també estableixen acords de col·laboració per portar a terme projectes i activitats que aportin respostes a alguns dels reptes de la societat.

INSCRIPCIONS

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte