Notícia

Lliuren els premis de fotoperiodisme jove Clic que promou la Generalitat

Àngel Ximena, Sònia Calvó, Victòria Oliveres i Víctor Yustres, guanyadors

Foto

Perpinyà ha acollit l’acte de lliurament dels premis Clic que premia els treballs fets per a joves fotoperiodistes catalans, d’entre 18 i 30 anys. L’organitzen el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través de l’Agència Catalana de la Joventut i l’Associació Diomira i ha comptat amb la participació d’una vintena de propostes.

Les guanyadores de l’edició de 2019 han estat Àngel Ximena, en la modalitat de fotoreportatge, amb el treball Esther, que retrata el periple d’una ex-ballarina argentina de 86 anys que recala a Catalunya per a reunir-se amb la seva filla i nets, després d’haver perdut el marit, un fill i d’haver superat un càncer als 42 anys. Júlia Tuxans i Anna Surroca s’han endut l’accèssit amb el treball Dones amb història.

En la modalitat audiovisual, Sònia Calvó, Victòria Oliveres i Víctor Yustres han estat les guanyadores amb Fugir per estimar i ser, un relat audiovisual del periple que han de patir les persones homosexuals i transsexuals al Marroc. La beca fotoperiodística ha recaigut en Alba Cambeiro, amb el projecte Makhmur Island. La fotoperiodista retratarà l’assentament de refugiats kurds a Makhmur (Iraq).

Font: Exterior.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte