Notícia

A comarques gironines busquen candidats a rebre les Mosques Borda i Grossa

Per als millors i pitjors col·laboradors de la premsa local

Foto

Com cada estiu, a la Demarcació de Girona del Col·legi comencem a escalfar motors per a les Mosques de la Informació! I per això, com sempre, et demanem noms de persones i/o entitats que creguis que aquest 2019 es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

Segur que en els darrers mesos has hagut de parlar amb persones que t’han fet la feina més fàcil o que t’han tractat amb amabilitat i respecte: potser la gerent d’una empresa que et proporciona tot el que li demanes, o un alcalde que et respon ràpidament quan el truques, o una científica que sempre hi és quan necessites un expert en el seu camp. Proposa’ls per a la Mosca Grossa: s’entrega a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa dels periodistes.

I també segur que t’has trobat amb gent que t’ha fet enfadar per la seva reticència a parlar amb periodistes o perquè s’ha queixat per alguna notícia que l’afectava. Has anat a alguna roda de premsa on no s’hagin pogut fer preguntes? Has intentat inútilment aconseguir declaracions d’una regidora massa hermètica? Has rebut alguna trucada d’un directiu ofès perquè no li ha agradat el que has publicat? Tots serien candidats perfectes per a la Mosca Borda: es lliura a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d'informació i/o s’hagi mostrat més susceptible amb les informacions aparegudes sobre ella.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte