Notícia

La CCMA obre borsa de treball per a redactors, ENG i conceptualitzadors digitals

El termini de presentació finalitza el dia 23 de juliol de 2019

Foto

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha obert un procés de selecció d’una borsa de treball de Redactors/es, ENG i Conceptualitzadors/es digitals per a la contractació temporal. 
 

Horari: a torns
Jornada: jornada completa (segons condicions laborals d’aplicació)
Retribució anual: 46.990,18 € (segons condicions laborals d’aplicació)
Centre de treball i Localitat: carrer de la TV3, s/n (Sant Joan Despí)/ Av. Diagonal, 614 (Barcelona) / Es demanarà també disponibilitat per a treballar als centre territorials.

Requisits d’accés a la convocatòria

  • Estar en possessió d’una titulació de Grau en Periodisme, Publicitat o Comunicació Audiovisual amb un mínim de sis mesos d’experiència, dels últims cinc anys, en l’equip de redacció d’un mitjà de comunicació, una empresa audiovisual o un departament de comunicació.
  • Estar en possessió d’una titulació d’altres graus universitaris amb un mínim de dos anys d’experiència, dels últims cinc, en l’equip de redacció d’un mitjà de comunicació, una empresa audiovisual o un departament de comunicació.
  • Coneixements orals i escrits de nivell superior de català (nivell C2) o bé superar una prova amb caràcter obligatori i eliminatori del mateix nivell.
  • Coneixements orals i escrits de nivell intermedi d’anglès (nivell B2) o bé superar una prova amb caràcter obligatori i eliminatori del mateix nivell.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta oferta finalitza el dia 23 de juliol de 2019.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte