Notícia

Diari de Sabadell, Ressò i El 855 guardonats a la Nit de la Premsa en Català

La vetllada es va celebrar el passat 27 de juny a Barcelona

Foto

Tres associats de l'ACPC van ser guardonats divendres passat durant la Nit de les Revistes i la Premsa en Català. En la categoria de premsa, el premi va recaure en el Diari de Sabadell. Marc Basté, editor del diari, va recollir el premi per ser segons el jurat “exemple de diari territorial que ha esdevingut referent amb un producte d’èxit per la seva filosofia de treballar temes propis i sovint poc complaents”. Basté, va assenyalar en el seu discurs que “el redisseny del diari ha estat pensat per recuperar l’ambició del periodisme local”. Un altre reconeixement a un membre de Premsa Comarcal va ser per a la publicació de Santa Coloma de Farners  Ressò, pels seus 50 anys. L'entrega del guardó la va fer precissament el president de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal, Francesc Fàbregas. I en tercer lloc, el premi a la Millor Portada en la categoria de premsa va ser, per votació popular, per a la publicació de Sant Quirze de Besora El 855.

Altres publicacions premiades van ser Sàpiens en la categoria de Revista; bonart.cat com a Digital; els directors de TV3,Vicent Sanchis, i Catalunya Ràdio,Saül Gordillo, “com a denúncia de la repressió i com a defensa dels mitjans públics”; la publicació figuerenca D'estil com a millor portada per a una revista, i la revista  Re, que commemomava 25 anys d'existència, 

L’entrega del guardons es va fer el dijous 27 de juny a l’Espai Endesa. L’acte estava conduït per l’escriptor Màrius Serra, i va comptar amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte