Notícia

El sopar del periodistes de Girona, el 4 de juliol a Can Veí

La trobada és oberta tant a periodistes col·legiats com no col·legiats

Foto

"El Sopar de Periodistes de Girona arriba a l'onzena edició convertit en un clàssic de l'estiu. Com ja és tradició, es farà a la terrassa de Can Veí, a Sarrià de Ter. Sabem que serà difícil superar els 57 assistents que vam ser l'any passat, però ens encanten els reptes.

L'única condició per assistir al sopar és ser periodista: no importa si exerceixes o no, ni si estàs o no col·legiat. Tenim clar que quants més ens trobem, més bé ens ho passem!

La trobada serà el dijous 4 de juliol a partir de les 9 del vespre, i repetirem la fórmula dels darrers anys: un àpat a peu dret basat en tastets de plats ben diversos. Aquest any, tindrem des de la clàssica coca de vidre amb escalivada (amb i sense anxova, a petició popular) fins a les originals minicroquetes de calamar amb la seva tinta, passant per una estiuenca brotxeta de meló amb pernil, el toc mariner d'una fideuà o un homenatge a Galícia amb la brotxeta de lacón.

Com sempre, el Col·legi assumeix una part del cost de l’àpat dels col·legiats, que sortirà a 15 euros. En el cas dels no col·legiats, el preu és de 25 euros. Les begudes (aigua, vins i cervesa), les postres i els cafès estan inclosos en el preu."

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte