Notícia

Girona exposa les millors imatges presentades als Premis Carles Rahola

Es pot visitar fins al 31 de juliol a la seu del Col·legi

Foto

L'exposicio "Rahola foto 2019. Fotografies presentades a la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local" es pot visitar des d'avui a la seu gironina del Col·legi de Periodistes. La mostra inclou un recull de les millors imatges presentades a la darrera edició dels guardons i, a més, aquest any, coincidint amb el desè aniversari dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, es podran veure també les fotos guanyadores de totes les edicions passades. També s'ha editat un catàleg que amplia l'exposició, i que es presentarà el mateix dia de la inauguració.

"Rahola foto 2019" inclou fotografies d'Àngel Reynal, Aniol Resclosa, David Aparicio, Glòria Sánchez, Joan Castro, Jordi Ribot, Marc Sureda, Martí Albesa i Pere Duran. Pel què fa a les fotos guanyadores dels anys anteriors, són de Jordi Ribot (1a i 8a edició), Jordi Velasco (2a edició), Eddy Kelele (3a edició), Joan Castro (4a edició), Aniol Resclosa (5a, 7a, 9a i 10a edició) i Pere Duran (6a edició).

L'exposició, organitzada conjuntament per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, es podrà visitar fins al 31 de juliol i, després, entrarà a formar part del programa d'exposicions viatgeres de la Diputació.

Documents relacionats

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte