Notícia

Nacho Azcoitia, nou director general comercial de Prensa Ibérica Media

Ha estat el darrer director general de YOC Spain

Foto

Nacho Azcoitia ha estat nomenat director general comercial de Prensa Ibérica. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector dels mitjans de comunicació, el seu nomenament reforça l'estratègia digital de Prensa Ibérica i impulsa el desenvolupament de noves iniciatives comercials en una companyia que, amb la recent adquisició del Grup Zeta, inicia una nova etapa amb renovats objectius de negoci.

Azcoitia acredita una dilatada trajectòria al capdavant de projectes digitals i comercials en el camp del màrqueting i la comunicació. En els últims cinc anys ha estat el director general de YOC Spain, empresa especialitzada en continguts publicitaris per a dispositius mòbils i en publicitat programàtica.

Abans va ser director general digital de Prisa Radio, director general comercial digital de Vocento i director general de Carat a Espanya. També va ser director comercial de portals d'internet nord-americans com Excite o MSN-Microsoft i director general de Yahoo! a Espanya i Itàlia. Va ser executiu de comptes a Antena 3 Televisió i a Publiespaña Telecinco Llevant fins que el 1999 va assumir la Direcció de Vendes a Madrid d'Onda Cero Radio.

Llicenciat en Dret i diplomat en Ciències Empresarials, és també màster en Direcció Comercial i Màrqueting i màster especialista en Gestió Publicitària.

Font: Diari de Giorna /ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte