Notícia

El programa complet de la Convenció de Premsa Comarcal de la Jonquera

El proper dissabte 8 de juny amb ponències i una taula rodona

Foto

El dia 8 de juny, La Jonquera acollirà la 37a Assemblea Ordinària d’Associats de l’ACPC i la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, coorganitzades amb el setmanari Hora Nova i infonfoquera.cat.

 

La convenció començarà a les dotze del matí, amb el veredicte del 10è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, promogut per l’ACPC i la Xarxa Vives d’Universitats, amb el patrocini de Caixabank. A continuació hi haurà la taula de debatPremsa i informació comarcal: l’estat de la situació a la Catalunya Nord, moderada per Josep Puigbert (director de la Casa de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà) que comptarà amb la participació d‘Albert Noguer (director de Ràdio Arrels); Antoine Gasquez (director de la Semaine du Roussillon) i Fabien Palem (periodista). A les 13 h hi haurà la ponència de Jaume Guillamet, doctor en Història Contemporània, catedràtic de Periodisme i coordinador del Grup de Recerca en Periodisme de la UPF Premsa Comarcal, la història com a mirall de futur. I per acabar, Joan Carles Foila Torres,gerent d’Organitza, SL, mestre, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport i Coach especialista en comunicació i RRHH, presentarà la ponència Inteligència emocional & comunicació.

 

Posteriorment, a un quart de 3 de la tarda, en el Bufet Libre Gran Jonquera situat a l’Outlet & Shopping se celebrarà el dinar de cloenda i es lliurara els vuitens Premis Premsa Comarcal.

 

Podeu descarregar-vos el programa complet al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte