Notícia

El 3 de vuit renova la web i potencia l’entorn digital

Per primera vegada, oferirà alguns continguts de pagament

Foto

El 3 de vuit va iniciar fa uns mesos un camí de reflexió i atreviment per renovar la finestra digital i idear un nou concepte de web. Des del dimecres passat el3devuit.cat es converteix en mitjà de comunicació amb entitat pròpia, amb els seus ritmes, amb els seus codis i amb el rigor de sempre. El nou el3devuit.cat és fruit de més d’un any de feina on s’ha perseguit un disseny atractiu, amable en la navegabilitat, fàcil per a la participació i còmode en la lectura. I la decisió més atrevida: fer un web de pagament.

L’aposta del 3d8 és pionera (que no la primera) perquè s’afegeix a les estratègies de mitjans de tot el món que progressivament estan adoptant el model de pagament per accedir als seus continguts.

El3devuit.cat ofereix accés lliure a tres continguts i requerirà subscripció per accedir a un de quart. En canvi, els subscriptors de l’edició impresa podran accedir al nou web de forma il·limitada.

El model reforça el vincle de confiança que al llarg de 37 anys el 3d8 ha establert amb els seus lectors i lectores i, tan important com això, allibera d’hipoteques el compromís amb la qualitat, amb el rigor.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte