Notícia

El Setmanari de l'Alt Empordà i Diari de Girona promouen un debat electoral

El 15 i el 20 de maig a Figueres

Foto

A Figueres, el Setmanari de l'Alt Empordà, el Diari de Girona i Ràdio Vilafant organitzen el dimecres 15 de maig a 2/4 de 8 del vespre, a l'Auditori de Caputxins de la capital altempordanesa, un debat amb els alcaldables de la vila que serà moderat pel director del Setmanari de l'Alt Empordà, el periodista Santi Coll, i en el qual està previst que hi participin  Jordi Masquef (Junts per Figueres), Agnès Lladó (ERC-AM), José Castellón, Joselín(Guanyem Figueres-Alternativa Municipalista), Pere Casellas (PSC-CP), M.Àngels Olmedo (PP), Héctor Amelló (Cs), Francisco Paneque (Veïns Figueres-FIC), Xavier Amiel (CFi), Pau Herrero (PRIMÀRIES) i Vanessa Risquez (VOX).

A banda, es farà un segon debat que organitzen El Punt Avui i Tramuntana TV, i que es durà a terme el dilluns 20 de maig a les 7 de la tarda, també a l'Auditori de Caputxins. En aquest cas també s'ha convidat els alcaldables, i serà moderat pel periodista i vicepresident de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes Jordi Grau.


Al dos actes col·laboren la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte