Notícia

El grup Prensa Ibérica compra el Grupo Zeta

A Catalunya, edita Diari de Girona, Regió7 i el setmanari Empordà.

Foto

Javier Moll, president de Prensa Ibérica, i Antonio Asensio Mosbah, president de Grup Zeta, han arribat a un acord, després d'una llarga negociació, pel qual Prensa Ibérica culmina la compra de Zeta en signar el contracte de compravenda i es converteix així en un dels grups de comunicació líders d'Espanya.

En comprar El Periódico de Catalunya, Prensa Ibérica vol no només reforçar la seva presència a Catalunya sinó també consolidar i potenciar aquest diari, fundat el 1978 per Antonio Asensio Pizarro, com un dels grans referents de la premsa de paper i digital no només a Catalunya sinó a tot Espanya, ja que El Periódico és una de les grans capçaleres informatives de tot el país.

El Periódico té una difusió de 64.000 exemplars diaris, segons l'OJD, i és llegit cada dia per 361.000 lectors, segons l'Estudi General de Mitjans. El Sport és un diari esportiu de gran influència a Catalunyaque també es pretén potenciar.

L'adquisició de tots dos diaris catalans reforça de manera significativa el posicionament de PrensaIbérica a Catalunya, on ja edita Diari de Girona, Regió7 i el setmanari Empordà.

25 capçaleres

El Periódico de Aragón, El Periódico de Extremadura, la Crónica de Badajoz, Córdoba, Mediterráneo i La Grada s'incorporen també a Prensa Ibérica, que comptava fins ara amb una xarxa de disset diaris regionals i locals, entre els quals es troben diaris líders com La Nueva España, Faro de Vigo, La Provincia, Levante-EMV o Información.

Podeu llegir la noticia sencera al següent enllaç del Setmanari de l'Empordà.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte