Notícia

Arriba Nylon Espanya, la revista digital de la dona millenial i Z

Està enfocada al 'mobile first' amb un 60% de contingut propi

Foto

Taller d'Editors, la divisió de revistes de la companyia editorial Vocento, ha presentat Nylon Espanya, una revista digital de moda, música i cinema enfocada a les dones de les generacions millenial i Z.

En una trobada amb la premsa especialitzada, Laura Múgica, directora general de la firma editorial, ha explicat que es tracta de l'arribada a Espanya d'una revista nord-americana tradicional, present al mercat des de 1999. I que arriba a aquell target femení que amb la capçalera de la companyia, Dona avui, no aconseguien atreure, "la més jove i rebel".

La revista està adreçada a dones amb una edat entre 18 i 32 anys, corresponents a les generacions millenial i Z, amb un poder adquisitiu mitjà-alt i un nivell formatiu alt. D'acord amb Múgica, la revista resulta la solució idònia per a un gran nombre d'anunciants, "que esperaven alguna cosa així, perquè Nylon dóna resposta a una dona que ja és aquí".

A diferència de la resta de capçaleres de l'empresa, aquesta és una revista digital enfocada al 'digital first' i, en concret, el 'mobile first', elaborat amb un 60% de contingut propi.

La publicació es presentarà de manera oficial el 29 d'abril i al juny celebraran una festa amb influencers. La publicació, originària dels Estats Units, està present a Àsia ia Alemanya.

 

Més informació a IPMarkt
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte