Notícia

Tarragona prepara la nova edició de la Festa de les Petxines de la Informació

La cerimònia es farà el 20 de juny al Teatret del Serrallo

Foto

El 20 de juny arriba una nova edició de la Festa de les Petxines de la Informació. El Teatret del Serrallo serà, per segon any consecutiu, l'escenari de luxe per on desfilaran els guanyadors de la Petxina Oberta, Petxina Tancada, Petxina Km. 0 i Petxina Daurada. Els col·legiats/des ja podeu enviar les vostres propostes per decidir els finalistes.

Podeu enviar els vostres candidats i motius –màxim tres per categoria- fins al 30 d’abril a secretaria-tarragona@periodistes.cat.

- Petxina Oberta: distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes

- Petxina Tancada: distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.

- Petxina Km. 0: distingeix el producte periodístic de proximitat cuinat a foc lent, de manera professional i amb vocació de servei al territori.

- Petxina Daurada: distingeix un periodista vinculat al territori en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional.

Els guanyadors es triaran el dia de la festa d’entre els tres candidats de cada categoria que rebin més vots durant la fase de preselecció, excepte el premiat amb la Petxina Daurada, que decideix la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte