Notícia

L'ACPC perllonga el termini d'inscripció del Premi de Recerca

La nova convocatòria acaba el 30 d'abril

Foto

Benvolguda / benvolgut,

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), ha decidit perllongar el termini de presentació de projectes per particpar al Premi de Recerca Premsa Comarcal fins al dimarts 30 d'abril. Això es deu a que la Convenció de la Premsa Comarcal, que és l'acte durant el qual es desvetlla el nom del guanyador, també s'ha endarrerit, passant del 27 d'abril al dissabte 8 de juny.

El premi compta amb el patrocini ‘Caixabank’, el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, i està dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans.

L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, o premsa digital de proximitat, amb l’ús d’Internet com a prioritat temàtica,

La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora. El termini per a presentar els projectes finalitza el 30 d'abril del 2019 a les 13h. La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, el dia 8 de juny del 2019 a La Jonquera (Alt Empordà) i, la presentació pública del treball guardonat totalment enllestit es farà a la 13a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, a celebrar no abans del mes d’abril de l’any següent, 2020.

Encoratgem el col·lectiu docent universitari a crear equips de treball per participar en aquesta nova edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal. Ens agradarà poder trobar-nos novament amb un saludable esperit competitiu que ens condueixi a aconseguir un altíssim nivell en els treballs presentats, com ha estat fins ara, afortunadament.

Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull - Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I, Abat Oliba i Girona.


Tot esperant la vostra participació, rebeu una salutació.

Cordialment,

Francesc Fàbregas Bonet

President de Premsa Comarcal

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte