Notícia

Una sessió per conèixer els nous informes d’auditoria

El 13 de març (10:00h) a la seu del Col·legi de Barcelona

Foto

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i el de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) organitzen una sessió formativa sobre els nous informes d’auditoria el pròxim dimecres, 13 de març, a les 10:00h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. L'objectiu d'aquesta càpsula formativa és que els periodistes, especialment de l’àmbit econòmic, coneguin de primera mà com són aquests nous informes. La sessió serà inaugurada pel president dels auditors catalans Antoni Gómez i el gerent del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Martí Calsapeu Vidal. 

La sessió tindrà una durada d'1:30h i serà impartida pel personal de l’àrea tècnica del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Es parlarà de l’objectiu de les auditories, l’estructura dels nous informes i dels seus apartats i la terminologia que s’utilitza. A més, es lliurarà un document als assistents que resumeix l’estructura i els continguts d’aquests nous informes d’auditoria.

Els col·legiats i col·legiades interessats podran inscriure’s prèviament, enviant un correu electrònic a info@ipcomunicacion.com, indicant nom i cognoms i número de col·legiat.

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte