Notícia

Nous cursos al Col·legi de Periodistes al mar i l'abril

D'estorytelling, web 3.0 o editar vídeos amb el mòvil, entre d'altres

Foto

El Col·legi de Periodistes proposa un seguit de nous cursos de formació les properes setmanes. Aquí els teniu.

Storytelling: El nuevo género de la comunicación persuasiva

On line. Del dijous 7 al 21 de març (12 hores)

 

El propòsit d'aquest curs on line, dirigit per Mario Sorribas i Francesc Ponsa, és que els participants siguin capaços d'idear, produir i serialitzar relats i històries memorables, susceptibles de ser recordades i compartides. S'aprendrà la seva aplicació en tres àmbits de la comunicació: periodístic, polític i empresarial.
[+] Info

 

Introducción a la web 3.0.: la web semántica y sus nuevas aplicaciones

Barcelona. Dimecres 13 i 20 de març (de 09:30h a 14:30h)

 

Web 3.0 és el terme que s'utiliza per descriure l'evolució de l'ús i la interacció en la xarxa a través de diferents camins. Es considera un pas superior en la producció de continguts pels propis usuaris, amb totes les aplicacions i plataformes associades per facilitar l'utilizació i la propagació. Pilar Yépez explicarà com treure-li el màxim partit en aquest curs.
[+] Info

 

Edita vídeos profesionales con el móvil

On line. Del dimecres 13 i 27 de març (8 hores)

 

El vídeo és el nou rei d'Internet: el contingut més consumit en smartphones i tablets. A més, es pot viralitzar fàcilment a través de les xarxes socials. Dominant les aplicacions (apps) i tècniques adequades, amb un smartphone es poden produir vídeos d'excel·lent qualitat. Els participants en aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, aprendran a elaborar peces amb qualitat professional.
[+] Info

 

¿Cómo trabaja un reportero freelance?

Girona. Dimecres 13 de març (de 09:30h a 14:30h)

 

En aquest taller teòric i pràctic de periodisme freelance, dissenyat per Ana Salvá, es donaran algunes pautes per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en aquest àmbit.
[+] Info

 

Tècniques avançades de periodisme escrit

Barcelona. Divendres, 15, 22 i 29 de març (de 10:30h a 13:30h)

 

Aquest curs, a càrrec de Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.
[+] Info

 

Creació de vídeos professionals amb el mòbil

Barcelona. Dilluns 18 i 25 de març (de 15:30h a 19:30h)
Manresa. Dimarts 19 i 26 de març (de 09:30h a 13:30h)

 

Els participants en aquest curs, impartit per Jordi Flamarich, aconseguiran que els seus enregistraments amb el mòbil o la tauleta deixin de semblar amateurs i aprendran a elaborar peces amb qualitat professional, aptes tant per difondre a través de mitjans com per satisfer les necessitats audiovisuals de la seva organització o client.
[+] Info

 

Introducció a l'Analítica Web

Barcelona. Dimarts 19 i 26 de març (de 09:30h a 14:30h)

 

En aquest curs, dirigit per Pilar Yépez, comprendràs les bases de l'analítica web, coneixeràs les principals mètriqu

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte