Notícia

Jaume Peral, nou director de RAC1, RAC105 i 8tv

Substituirà en el càrrec Ramon Rovira, nomenat adjunt a la Presidència

Foto

El conseller delegat del Grup Godó, Carlos Godó, ha nomenat Jaume Peral com a director general de Catalunya Comunicació.Aquest càrrec comporta assumir la direcció de RAC1, RAC105 i 8tv.Peral substituirà en el càrrec Ramon Rovira a partir de l’1 de març, ja que recentment l’han nomenat adjunt a la Presidència i director de Relacions Institucionals del Grup Godó. Entre les funcions de Jaume Peral hi haurà la de mantenir i reforçar el lideratge de RAC1 com la ràdio més escoltada de Catalunya i també pilotar la transició de RAC105 cap a un nou model que porti aquesta emissora a recuperar un lloc rellevant en el panorama de la ràdio musical a Catalunya.

Molt vinculat al món de la informació

Jaume Peral és periodista i va començar la seva activitat professional l’any 1984 com a redactor d’informatius de Ràdio Cadena, a Girona. Va ser també corresponsal de l’agència Efe i de Ràdio 4. L’any 1988 va ocupar el càrrec de delegat de Catalunya Ràdio a Girona i de l’any 90 al 92 va ser redactor de la ràdio pública a Madrid.

L’any 1992 va ser el coordinador de Catalunya Informació coincidint amb la posada en marxa d’aquesta emissora informativa. Entre l’any 93 i finals del 95 va dirigir les seccions d’Economia, Societat i Política. Fins a l’any 1998 va ocupar la sotsdirecció d’Informatius de Catalunya Ràdio i a finals d’aquest mateix any el van nomenar director dels Serveis Informatius de la cadena pública catalana.

El novembre del 2005 va passar a Televisió de Catalunya com a director de Comunicació. L’abril del 2011 va fer de redactor del programa Parlament fins al maig del 2012, quan el van nomenar director dels Serveis Informatius de TV3. El 2016 el consell de govern de la CCMA el va fer director de Televisió de Catalunya.

Durant el mes d’abril del 2017 va assumir la direcció del màster en periodisme multiplataforma de la CCMA. A començaments del mes de gener del 2018, Jaume Peral es va incorporar al Grup Godó com a sotsdirector de RAC1 i RAC105.

Font: RAC1

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte