Notícia

Premi Mila per a la Igualtat per a un reportatge del diari 'Segre'

L'article 'La meua mare també juga', del cap d’Esports José Carlos Monge

Foto

Els XII Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere, que concedeixen a l’ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes, han distingit sengles reportatges del diari Segre i de Lleida TV,  del Grup Segre, segons va anunciar el jurat dels guardons. El reportatge La meua mare també juga, del cap d’Esports de 'Segre' José Carlos Monge, va ser distingit a la categoria de premsa escrita per destacar l’esforç de les dones esportistes que tornen a la competició federada després d’haver estat mares.

 El reportatge incloïa entrevistes amb esportistes d’elit, una de les quals obra de Cynthia Sans. 

Així mateix, a l’apartat Audiovisual ha resultat guardonat Josep Maria Sanuy pel reportatge La doble invisibilitat de la dona en el món agrari, emès al programa El debat de Lleida Activa, de Lleida TV. A la modalitat de premsa també es va premiar el reportatge Generación King Kong, de Leticia Blanco, publicat al suplement Tendencias, del diari El Mundo.

La tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, que va presidir la presentació del veredicte amb el president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena, va valorar positivament la qualitat dels deu treballs que es van presentar a concurs. Cadascun dels premis està dotat amb un total de 1.500 euros.

Font: Segre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte