Notícia

Fotoperiodistes gironins exposen a la mostra 'Capturant l’actualitat'

A la Biblioteca Carles Rahola de Girona fins al 28 de febrer

Foto

L’exposició fotogràfica «Capturant l’actualitat»  es pot visitar a la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona fins al dijous 28 de febrer. Aquesta mostra correspon a una selecció dels cinquanta treballs presentats a la categoria que premia la millor fotografia de premsa en la darrera edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Disset professionals, cadascun amb la seva mirada personal, aconsegueixen fer reviure alguns dels fets destacats del 2017, amb una atenció especial a tots els esdeveniments polítics que es van viure el darrer trimestre de l’any.

Les càrregues policials del dia 1 d’octubre, l’alegria que es va viure per l’ascens del Girona FC a primera divisió, l’expectació que va crear-se a Figueres per l’ordre que va obligar a exhumar el cos de Dalí per extreure’n ADN o el dolorosíssim impacte que va tenir a Ripoll descobrir el vincle amb la vila dels terroristes que van atemptar a Barcelona i a Cambrils, són algunes de les temàtiques.

Els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, promoguts des de ja fa deu anys per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, reconeixen la tasca de la professió periodística i fomenten la creativitat informativa a les comarques gironines.

VII Setmana dels Rahola


La VII Setmana dels Rahola tindrà lloc del 12 al 21 de febrer i entre els seus protagonistes hi ha Laura Rosel, Laia Servera, Joaquim Nadal, Xavier Carmaniu, Tian Riba, Neus Tomàs, Ferran Casas, Rafa Garrido, Adolfo Carratalá, Arnau Roig i Imma Merino, que participaran en diverses taules rodones i converses obertes al públic.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte