Notícia

Presentació de l'Anuari Mèdia.cat el proper dimecres a Barcelona

Periodisme d’investigació que aporta llum a temes silenciats

Foto

El Col·legi de Periodistes col·labora amb el Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Catalunya per presentar un cop més la nova edició de l'Anuari Mèdia.cat.La iniciativa treu a la llum els temes silenciats pels mitjans corporatius l'any 2018. L'acte tindrà lloc el pròxim dimecres 13 de febrer a les 19.00h a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona.

Hi intervindran el vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros; la presidenta de la Fundació Catalunya, Xesca Oliver; el President del Grup de Periodistes Ramon Barnils, Ferran Casas i elscoordinadors de l'Anuari Mèdia.cat, Elisenda Rovira i Víctor Yustres.

L’Anuari dels Silencis Mediàtics Mèdia.cat és un projecte de periodisme d’investigació que cada any aporta llum a temes silenciats pels grans mitjans de comunicació. Presenta un recull de reportatges en profunditat sobre temàtiques que durant l’any anterior no han estat portades de cap diari ni han obert cap informatiu. L’objectiu de l’Anuari és aconseguir situar aquests temes en l’agenda dels mitjans i donar-los veu per tal que arribin al coneixement de la societat.

Entrada lliure amb aforament limitat.

Data: Dimecres 13 de febrer

Hora: 19:00h

Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte