Notícia

Minoria Absoluta i el grup Som creen una editorial especialitzada en història

El nou segell publicarà 'El Món d’Ahir', 'Sàpiens' i 'Petit Sàpiens'

Foto

Minoria Absoluta i el grup cooperatiu Som han arribat a un acord per crear una nova editorial especialitzada en història. El nou segell, que editarà les revistes 'El Món d’Ahir' -que passarà ara a arribar a totes les llibreries de Catalunya-, 'Sàpiens' i 'Petit Sàpiens', esdevindrà la principal empresa editorial del país especialitzada en el món de la història i impulsarà altres projectes per donar a conèixer de forma divulgativa i innovadora del passat. Aquesta nova editorial estarà dirigida per Jordi Creus, historiador i l’artífex de 'Sàpiens'. Creus vol encarar la nova empresa en desenvolupar nous projectes editorials al voltant de la història.

'El Món d’Ahir' és la revista trimestral d’història d’autor dirigida per Toni Soler. Nascuda el desembre del 2016, la publicació es mou en un espai entre la literatura, el periodisme i l'assaig i pretén reivindicar el plaer de llegir la història com el que és: una aventura i un retrat de la condició humana al llarg del temps. Entre els reconeixements que ha rebut, destaca el premi Laus d’Or que atorga l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics.

'Sàpiens' és la revista de divulgació històrica líder a Catalunya, dirigida per la periodista Clàudia Pujol. Nascuda l’any 2002 i de periodicitat mensual, ha busca acostar el món de la història a tots els públics.
De la seva banda, 'Petit Sàpiens' va néixer l’any 2016 destinat als nens d’entre 8 i 12 anys, dirigida pel periodista Àlex Novials.

Toni Soler, director d''El Món d'Ahir' argumenta aquest unió perquè considera que eren "productes complementaris" i amb la col·laboració s'ajuden " mútuament" per abordar nous projectes de manera conjunta".

Així mateix Jordi Creus, director de la nova editorial d'història, posa en valor l'associació afirmant que és un "orgull" i un "privilegi" treballar amb Minoria Absoluta i ho circumscriu a una "dinàmica en que estem tan obsedits d'apostar per la qualitat i per crear continguts perdurables".

Font:ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte