Notícia

La Comarca d'Olot compleix quaranta anys avui divendres

Al mes de setembre publicarem el seu número 2.000

Foto
Portades del 1979

El setmanari de la Garrotxa La Comarca d'Olot compleix 40 anys, en motiu de l'efemèride, el seu director ha publicat la següent nota de premsa:

Quaranta anys de compromís

Demà divendres, 18 de gener, farà quaranta anys que va sortir publicat el primer número de La Comarca d’Olot. El setmanari naixia amb l’objectiu d’informar els veïns d’Olot i dels pobles de la Garrotxa de tot allò que havia de passar i del que ja havia passat. Ho feia en un context complicat, durant els primers anys de la fràgil transició.

Han canviat moltes coses des d’aleshores. Fa només tres anys, aquest projecte optava per fer un meditat punt i seguit, en un moment d’obligat relleu professional i tecnològic. Però també n’hi ha moltes que s’han mantingut, com el nostre compromís: que tothom se sentís part d’una història que hem escrit amb el desig de compartir-la.

Aquest 2019 és molt especial per a nosaltres perquè a banda de complir quaranta anys, al mes de setembre publicarem el nostre número 2.000.

Per aquests dos motius, durant l’any realitzarem diverses activitats commemoratives. De moment, en el número d’aquesta setmana repassem els inicis d’aquest projecte amb dos històrics de la casa: Antoni Garrido i Josep Murlà, director i redactor respectivament, del 1979 al 2015. També estrenem una secció en la qual fem una mirada a un dels números publicats el primer any. Cada setmana recordarem la portada i els lectors descobriran quines eren les notícies més destacades d’aquell moment.

Per últim, volem agrair a tots aquells lectors, col·laboradors i anunciants que han fet possible que haguem arribat fins aquí. Per a més informació:

Òscar Cabana, director

L'Equip de La Comarca d'Olot

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte